“Min look inside målning ger mig styrka och mod att fatta beslut, stora som små. Jag älskar den!”

Målning: Landa mjukt


Look inside™ programmet har gett mig tillfälle att reflektera över stunder när jag lyssnat på mig själv och tagit avgörande beslut. Beslut som har förändrat mitt liv. Att få möjligheten att reflektera över hur det känns när jag fattar beslut är något som jag aldrig gjort förut. Det har verkligen varit givande och stärkt mig som individ.

Under arbetet tillsammans i de tidiga faserna fångade Louise de känslor jag har i samband med att fatta beslut. De sammanfattades och ligger till grund för målningen. De känslor som lyftes upp är: trygg, upprymd, glad, samhörighet, framtidstro och stark. Samarbetet med Louise har gjort mig mer medveten om att lyssna till mig själv och min inre röst. Samtalet gav mig tillfälle att reflektera över stunder när jag lyssnar på mina egna känslor och min inre röst.

Mitt första möte med min tavla var mycket speciellt, vid avtäckningen av tavlan blev jag mycket berörd och den överträffade alla mina förväntningar. Motivet, det gröna färgval med stänk av glitter speglar vem jag är och inger ett lugn samtidigt som den ger energi. Målningen heter ”Landa mjukt” och är laddad med de värden och känslor som samtalet och processen med Louise gett mig.

Jag möter min målning dagligen vilket ger mig styrka och framtidstro i mina beslut. Min målning gör mig glad och kommer vara en god vän genom hela livet. Den ger mig trygghet och styrka att lyssna till mig själv och min inre röst. Jag hittar svaren i mig själv och jag kommer landa mjukt.

Maria Björk, egen företagare, konsult på MariaB AB

www.mariab.nu

 

“Det var som att träffa en vän! (första gången jag såg min målning)”

Målning: Vibrating with possibilities


Min look inside™ målning gör mig glad, den ger mig den där känslan av kraft och energi som jag vet att jag får i de situationer när jag gör det jag vill och lyssnar på min inre röst. När jag vågar strunta i allt runt omkring och gör det jag vet är rätt för mig. Jag fick hjälp att fördjupa den upplevelsen under samtalet med Louise. Det var häftigt att upptäcka att det fanns mer kraft och energi i den situation jag valt som inspiration för målningen, än vad jag kom ihåg.

Look inside™ är ett coolt och annorlunda sätt att bli tryggare med mig själv och de beslut jag tar. Och då blir det också enklare och enklare att fatta rätt beslut – för mig.

Min målning fångar definitivt känslan jag får när jag lyssnar till mig själv, den där känslan jag var ute efter – stark vibrerande energi, kraft, allt är möjligt, mod, det liksom glittrar i hela kroppen. Jag känner att den energin överförs till mig när jag tittar på målningen.

Målningen passar verkligen mig, den är jag. Och det är ju hela syftet 🙂

Kristina Närman, VD och entreprenör
http://www.careofnext.com

 

“Det här är en målning jag kommer ha med mig hela livet.”

Målning: Without boundaries


Konstupplevelsen look inside™ är något mycket speciellt. Jag har aldrig sett, eller varit med om något liknande. Den överträffade verkligen mina förväntningar. Jag vänder mig till min tavla/målning för att få lugn och för att påminna mig om att hitta svaren i mig själv, att lyssna till min egen röst.

Louise fångade det så bra i målningen, det jag beskrev, men inte kunde föreställa mig. Spot on!

Samtalet med Louise om en händelse i mitt liv var som en terapisession. Det var jättefint att se och förstå hur mycket de små sakerna betyder och hur de påverkar hur jag mår. I dagens höghastighetssamhälle, så är det inte så vanligt att man stannar upp, funderar och öppnar sig så mycket. Det var enkelt att göra det med Louise tack vare den tydliga informationen innan vårt möte, att vi var i en lugn miljö utan störningar, och för att hon själv är tolerant, öppen och accepterar att vi alla är olika.

Min målning är en påminnelse om vad jag tycker är viktigt. Den hjälper mig att hitta tillbaks till den plats i mig, där jag vet vad som är rätt för mig och den styrka det ger.

Maria Braaf, Property Manager

 

“Min målning hjälper mig att andas!.”

Målning: Breathe. Relax. Connect.


Jag har en målning som hjälper mig att andas. Under en hektisk höst har jag kunnat stanna till framför min målning och landa i mig själv igen.  Det har varit och är fortfarande en reflekterande process och jag känner att målningen som för mig visar horisonten med en gyllene ö i mitten är ett sätt att bygga inifrån. Lyssna till mig själv och växa i mig själv.

Louise var så bra på att lyssna på mig och hjälpa mig att bena ut mina funderingar kring hur jag fattar beslut och när jag såg målningen första gången så blev allt så självklart – precis som när jag lyssnar på mig själv!

Att vara med i processen var något som jag gjorde för att utveckla mig själv och det var också jag själv som betalade. Det har gett mig så mycket tillbaka både privat och i arbetet och är en fortsatt utvecklingsprocess. Jag har min målning på väggen i arbetsrummet hemma och går ofta dit och tittar och andas lite.

Anna Eriksson, utvecklingsdirektör på Lantmäteriet

 

“Min målning är en vän att växa med!”

Målning: Min påminnelse


Samarbetet med en konstnär är häftigt, att bli sedd och hörd. Det är en mycket lyxig och exklusiv upplevelse. Det är ett privilegium att bli så uppmärksammad. Samtalet som jag och Louise hade gav mig tillfälle att reflektera över stunder när jag lyssnar på min egen visdom. Allt jag känner kan jag inte alltid sätta ord på. Det här samtalet hjälpte mig att göra det. Det var väldigt stärkande, bekräftande och kraftfullt. Sedan fick jag beskrivningen nedskriven med de ledord som Louise målade efter. Det var känslosamt att få händelsen svart på vitt, att bli sedd en gång till. Det blev också en bekräftelse för min egen del ”ja just det, så här känns det!” när jag lyssnar på mig själv.

Första mötet med målningen var speciellt. Jag behövde bekanta mig med den och ta den till mig, öppna upp. Men det tog inte lång tid innan jag kände ”Woaw!”. Det abstrakta formspråket för att jag kan vara med länge utan att trötta på den. Färgvalet speglar vem jag är, och den är skir samtidigt som den har ett djup som jag uppskattar mycket. Den blir bara rikare och rikare och jag kan fortsätta se nya motiv i den.

Jag tycker så mycket om min målning. Det är en stor ära att få en målning speciellt målad för mig. Det är verkligen unikt.

Ania Witwitska, VD och entreprenör
www.aniawitwitzka.com

 

“Det var väldigt spännande att få vara med om. En helt ny grej.”

Målning: Expansion at ease


Konstupplevelsen look inside™ ger tid för eftertanke och reflektion som i sig är resan värd. Och man får också med sig något som påminner om tankarna och insikterna – målningen. När vi träffades och pratade om min specifika händelse, så var det enkelt att förstå vad Louise behövde, för att kunna skapa målningen. Sedan under tiden som Louise målade så kändes det lite pirrigt, på ett bra sätt: Vad gör hon nu? Hur kommer målningen bli? Kommer jag tycka om den?

När jag lyssnar på min egen röst så känner jag mig trygg i min egen förmåga, trygg i vad som är rätt för mig. Det ger mig energi. Ju tystare min egen röst blir, desto mindre förmögen blir jag att vara en bra medmänniska; förälder, partner, vän och kollega.

Louise fångade verkligen det som var viktigt i målningen. Jag vet inte hur hon gjorde det, men jag vet att målningen kommer ha stor betydelse för mig. Den kommer hjälpa mig att oftare lyssna på min egen röst.

Lisa Hamling, partner och seniorkonsult