Frågor & svar om look inside

Look inside™ verkar jättespännande, men jag tror inte att jag hinner. Hur mycket tid tar det?
Det tar inte så mycket tid i anspråk för dig som kund. Vi har tre möten under programmets gång på 1-2 timmar styck. Mellan våra möten får du träningsuppgifter att utföra. För dem styr du själv när du gör dem och hur mycket tid du lägger på dem.

Vad gör vi om målningen inte hjälper mig att lyssna till min interna röst?
Vi stämmer av det första gången du ser målningen.  Om det räcker med några mindre justeringar så gör jag dem. Om målningen inte alls lever upp till dina förväntningar gör vi om hela processen från första samtalet och mötet.

Kan min arbetsgivare betala för look inside™?
Ja, look inside™ är en utbildning inom ledarskap och kvalificerar därför inom ramen för kompetensutveckling.

Om jag inte bor i Stockholm, hur fungerar det då?
Då ”träffas” vi via Skype eller per telefon. I övrigt går processen till på samma sätt. Leveransen av målningen kommer vi överens om tillsammans. Frakt av målningen ingår inte i priset.

Hur vet jag att du uppfattat min upplevelse av att lyssna till min interna röst rätt? Det är ju så viktigt eftersom det ligger till grund för målningen?
Efter mötet dokumenterar jag vårt samtal. Du stämmer av att dokumentationen reflekterar din personliga upplevelse av att lyssna till din interna röst. Först när du återkopplat eventuella justeringar eller att beskrivningen stämmer börjar jag måla.

Får jag se målningen i de uppdateringar som du skickar under målarprocessen?
Uppdateringarna fokuserar på processen, vad jag gör och hur arbetet går framåt. Mina målningar har många lager färg innan de blir klara, ganska ofta i helt andra kulörer än de som syns i den slutgiltiga målningen. Därför visar jag inte målningen förrän den är helt klar, eftersom du kan få förväntningar på både färger och former som inte finns kvar när målningen är klar.

Får jag ta med mig målningen direkt efter att jag sett den första gången?
Nej. När jag målar är duken inte uppspänd på kilramar, det gör jag först då målningen är helt klar. Och eftersom det är du som avgör om den är klar, så är den inte uppspänd första gången du ser den.

Hur levereras målningen?
När målningen är klar levereras den uppspänd på kilramar och inramad om du vill. Inramning ingår i priset och en professionell ramverkstad i Stockholm utför jobbet. Det finns ett antal ramar att välja bland.

Hur ”övertalar” jag min chef att jag ska få gå ledarskapsutvecklingsprogrammet look inside™?
Börja med att berätta om din situation på jobbet: Hur du mår. Vad som är jobbigt och stressar dig. Din osäkerhet. Vad som tar energi från dig. Berätta sedan hur du kan bli hjälpt av att lyssna och lita till dig själv. Det är viktigt arr du själv känner in vad du tror look inside™ kan ge dig.

Om du inte har en chefsposition kan du också behöva tydliggöra att du i din roll har ett stort ansvar, fattar många beslut, att stressnivån är hög och att look inside™ kan hjälpa dig.

Kan jag använda målningen till annat, t.ex. som illustration för mitt företag?
Nej. Originalmålningen är såld exklusivt till dig, men alla rättigheter att använda målningens motiv till andra ändamål behålls av mig, konstnären. Kontakta mig om du vill använda målningen till något annat, så diskutera vi villkoren för det.

..